Despre Noi

Uitasem de mult gustul bun al pământului românesc și al tradițiilor păstrate cu atâta ardoare de către strămoșii noștri…. Și atunci, din dorința pentru un trai sănătos și o viață echilibrată, în urmă cu 2 ani am cumpărat o fermă… pe care am adus-o la un standard plăcut ochiului și gustului. Astfel, povestea începe aici…

Am preluat o livadă superbă cu aprioximativ 300 pomi fructiferi, 10 găini și 3 rațe mute. Acum avem peste 200 animale, de la cele mai mici la cele mai mari (vaci, măgărițe, oi, capre, porci, iepuri, curcani, găini, rațe, bibilici, prepelițe și bineînțeles nelipsiții paznici ai fermei… câinii și pisicile), iar livada este plină ochi de fructe și legume sănătoase tun.

Și toate astea doar pentru noi???

Din dragoste pentru tot ceea ce este bun, frumos și sănătos, am creat magazinul online “Reginafarm” pentru a împărtăși experiențe, gusturi și nu în ultimul rânnd să împărțim cu voi, toți cei care aveți aceleași idealuri.

În prezent, potrivit “hârtiilor”, vă delectăm papilele gustative doar cu fructe și legume proaspăt culese (nespălate, nepoluate și fără cel mai mare dușman al omului și al pământului: CHIMICALE).

Echipa Reginafarm vă urează poftă bună!

Meniu